Vælg en side

Hos Vedligeholdelsesplan-1.dk arkitekter og ingeniører hjælper vi andels- og ejerboligforeninger overalt i Storkøbenhavn med at træffe de rigtige valg i forbindelse med byggeri. Vi har specialiseret os i at gøre processen så gennemsigtig som mulig, så vores kunder opnår fuld tillid til det, de bestiller.

Når vi er involveret som rådgiver tager vi det fulde ansvar for byggeriet – fra at udarbejde tilbud, overstyre processen og til aflevering. Samtidig sørger vi altid for at involvere beboere og bestyrelsen i beslutningsprocessen, så de altid er med på sidelinjen og kan være med til at sikre høj kvalitet og tilfredse kunder.

For os er det vigtigste vores kunders fuldstændige tilfredshed, når et projekt er afsluttet. Derfor følger vi også altid op på vores arbejde for at kvalitetssikre. Med 20 års erfaring kan vi med god samvittighed sige, at vi har en høj grad af professionalisme indenfor vores fagområde.

Få 3 tilbud helt gratis hos 3byggetilbud.dk og se, hvilken løsning der er den bedste for din boligforening. Vi glæder os til at hjælpe dig med et gennemsigtigt og overskuelig byggeri!

Vi kan også hjælpe dig med at udarbejde en vedligeholdelsesplan, der dækker alle behov for din boligforening. Vedligeholdelse af ejendommen er et vigtigt element i at sikre gode levestandarder for beboerne, og her kan Hos Vedligeholdelsesplan-1.dk hjælpe! Vi har en stor ekspertise indenfor vedligeholdelse og rådgivning til boligforeninger, så du kan føle dig tryg når det kommer til dit hjem.

Kontakt os i dag for et gennemsigtig boligrådgivning, så vi sammen kan sikre fremtiden for din boligforening! Vi glæder os til at tage fat på projektet.

Find den bedste løsning til din boligforening hos Hos Vedligeholdelsesplan-1.dk

Hos Vedligeholdelsesplan-1.dk arbejder vi ud fra det princip, at alle skal have tæt kontakt med byggeriet og have mulighed for at tage helt kontrol over processen. Det er derfor vigtigt, at vi har et tæt samarbejde med andels- og ejerboligforeninger fra Storkøbenhavn og involverer beboerne og bestyrelsen i alle dele af byggeriet. Det garanterer, at vi altid yder den bedste kvalitet og har de mest tilfredse kunder.

Vores 20 års erfaring gør os til en meget professionel rådgiver indenfor vedligeholdelsesplaner, så du kan føle dig helt tryg når det kommer til dit hjem. Vi står altid klar til at give dig 3 gratis tilbud fra 3byggetilbud.dk og udarbejde en vedligeholdelsesplan, der opfylder alle behov for din boligforening.

Så kontakt os i dag, så vi sammen kan finde den optimale løsning til din boligforening! Vi glæder os til at tage fat på projektet.