Vælg en side

Hvis der er andet isolerende materiale end papiruld i hulmuren, såsom Leca-kugler, er dette ikke egnet til at holde varmen indendørs. I stedet bør du fjerne det gamle isoleringsmateriale og blæse et bedre isolerende materiale ind.

Du kan få 3 gratis tilbud fra 3byggetilbud.dk, så du kan finde det mest hensigtsmæssige og økonomisk fordelagtige isoleringsløsning til din hulmur.

Se denne video, som viser trinene til at suge Lecakugler ud af et hulmur: [link til videoen]

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information omkring isolering af dit hulmur, så er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med de bedste råd og vejledning.

Vil du gerne spare penge på isolering af dit hulmur? Sørg da for at få 3 tilbud helt gratis fra 3byggetilbud.dk og sammenlign de forskellige priser, så du kan få den bedste pris for din nye isolering!

Har du yderligere spørgsmål eller brug for hjælp til at udvælge det rette isoleringsmateriale? Kontakt os endelig, så hjælper vi med at svare på dine spørgsmål!

Husk altid at få professionel rådgivning, når du skal udføre hulmursisolering – det giver dig det bedste resultat og den største besparelse på energi.

God fornøjelse med at få en god isolering af dit hulmur!

Hulmursisolering-1 – Få 3 gratis tilbud på hulmursisolering!

Sørg for at kontakte en professionel rådgiver, så du er sikker på at få den bedste isoleringsløsning til din hulmur. De kan give dig gode råd og vejledning i, hvordan du får den bedste løsning til dine behov.

Ved at udføre en god isolering af hulmuren sikrer du, at varme og kulde ikke kan trænge ind og ødelægge dit hjem. Det sikrer også, at du sparer energi samt penge på opvarmning og køling af dit hus.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for vejledning omkring hulmursisolering, så er du velkommen til at kontakte os! Vi står altid klar med de bedste råd og vejledninger.

God isolerende! 🙂