Vælg en side

Det giver altid noget ekstra, når du placerer en smuk og stilfuld pendel over spisebordet. Der er dog flere ting at have i tankerne, når man skal finde den rette lampe til sit spisebord. Først og fremmest skal du have størrelsen på spisebordet i tankerne, når du skal finde den rette pendel. Det er vigtigt, at lampen kan oplyse hele spisebordet, uanset størrelse og form. Hvis du har et aflangt spisebord, kan det eksempelvis være en fordel med en pendel i samme form, som måske indeholder flere pærer, eller du kan overveje en mindre model i flere eksemplarer.

En anden vigtig ting er, at din pendel ikke må blive for stor til spisebordet. Hvis du bor i en mindre bolig med et forholdsvis lille spisebord, kan det passe bedre med en mindre pendel, som ikke gør rummet lige så tungt. Hvis du omvendt har en spisestue med et stort spisebord, kan det også komme til at se malplaceret ud, hvis din pendel bliver for lille.

Når du har disse faktorer i tankerne, kan du bare gå i krig i sortimentet og finde lige præcis den form og farve, som du kunne tænke dig. Kig forbi Find-pendel-lampe, her har vi gode priser til dig.

Når det er tid til at hænge din pendel op, skal du igen tænke på placereringen. Den skal hænges centralt, så det skaber en symmetri i rummet. Dernæst kan det være svært at vurdere, hvor højt den skal hænge. Her er det først og fremmest vigtigt, at der ikke er nogen, som kan blive blændet af lampen. Og den skal heller ikke hænge så lavt, at dem der sidder omkring bordet ikke kan se hinanden. Det er vigtigt, at der er den rette balance mellem lyset og personerne ved bordet.

Men så snart du har fundet den perfekte pendel til dit spisebord, vil det helt sikkert give et ekstra pift til rummet og gøre det mere hyggeligt. Med nogle enkle tips kan du vælge den rette pendel til dit bord, så den passer ind i din stil og dekorerer rummet. Giv det et forsøg! Det er bestemt det værd. Og hvis du har brug for mere inspiration, kan du tjekke vores sortiment på Find-pendel-lampe. Vi har noget til enhver smag!