Vælg en side

Der er ikke noget mere stemningsfuldt end levende lys i smukke lysestager. Lysets varme og stearinlysets flamme kan skabe en unik og hyggelig atmosfære i enhver bolig. Hos New Nordic Home går vi op i at tilbyde Danmarks største udvalg af lysestager i forskellige farver, former og materialer. Fra krystal lavet i Danmark til farvede glas lavet i Italien og kvalitetsmessing fra Sverige. Læs videre for at opdage vores brede sortiment af lysestager i forskellige stilarter og se, hvordan du kan udnytte deres skønhed i dit hjem.

Krystal- og marmorlysestager er i år blevet populære, og hos New Nordic Home har vi et stort udvalg. Vi har ordentligt lækre dyre krystalstager, som kan blive statement items i dit hjem. Vores Eden Outcast-krystal lysestager, C’est Bon-krystal lysestager, samt Miss Etoile-lysestager kommer i forskellige farver og størrelser, og vi er sikre på, at du vil finde din favorit. Vi har også et nyt brand, Moonlight Copenhagen, som fremstiller mundblæste lysestager i farver, som alle kan være med på. De er også den perfekte gave til venner og familie.

Men der er mere end krystal- og marmorlysestager at opdage hos New Nordic Home. Vi har en bred vifte af moderne og klassiske lysestager, som passer til enhver smag. Fra minimalistiske glaslysestager til sofistikeret messing og bronze udførelser, vi tror på at du vil finde lige hvad du leder efter. Vores designer-serie består af en række luksuriøse lysestager, som vil puste nyt liv i dit hjem. Når det kommer til materialer, tilbyder vi keramik, sten, og forskellige træsorter for at give dit valg af lysestager mere variation.

Derudover kan lysestager ikke blot benyttes som boligtilbehør. De kan fungere praktisk til flere formål og lejligheder som for eksempel gaveideer eller som et elegant element på sofabordet. Brug lysestager for at skabe en hyggelig og romantisk atmosfære under middagen eller slip af for den triste og kedelige belysning. Uanset om du vil have kulørte lysestager, simple enkle stager eller lidt mere unikke og kreative stager, har vi noget til enhver smag.

Lysestager kan være så meget mere end blot en smuk dekorativ genstand i dit hjem. De kan tilføje en varm og hyggelig atmosfære til rummet, skabe liv til områder, som måske er farveløse og kedelige, eller være med til at understrege din personlige stil. Men kan dog kræve en indsats at finde den rigtige, og derfor håber vi, at vi hos New Nordic Home kan hjælpe dig. Vi er stolte over vores kompetence og Danmarks største udvalg af lysestager i forskellige materialer. Vi håber, du vil nyde vores lysestager lige så meget som vi gør. God fornøjelse med at udforske vores sortiment og find dine favoritter.