Vælg en side

Med en Bålgryde fra Mad over bål er det let at lave mad over ilden og gløderne. En god gryde er essentiel når du vil kokkerere på åben ild, og med vores solide udvalg af bålgryder har du alt hvad du skal bruge for at lave en dejlig middag når I går på tur.

Ikke alene kan du lave mad og saucer i både ovnen og over ilden, men det er også muligt at lave snobrød og pandekager i bålgryden.

Mad over ilden har aldrig været sjovere! Oplev duften af bål, mens I er sammen om det smukke syn af åben ild, og tilbered en lækker middag i gryden fra Mad over bål.

Du kan være sikker på at dit madlavningsudstyr er af høj kvalitet når du handler hos os. Vi står inde for alle vores produkter, som er fremstillet til at skabe glæde og hygge ved åben ild.

Når I tager på tur, så glem ikke at medbringe bålgryden – det bliver middagen helt sikkert bedre af!

Tilbered lækker mad og snobrød, eller brug gryden til kaffebrygning. Med en Bålgryde fra Mad over bål kan det hele! Giv dine børn en sjov oplevelse ved åben ild, og saml familien om hyggen ved ildstedet.

Mange af gryderne kan bruges i ovnen eller over åben ild, og med de mange forskellige størrelser er der noget for enhver smag! Så kom igang med at forvandle bålmad til en oplevelse. Mad over ilden har aldrig været sjovere!

Giv dit madlavningsudstyr et ordentligt løft med en Bålgryde fra Mad over bål, og oplev den dejlige fornemmelse af åben ild og nyd den lækre duft fra kaffebrygning eller madlavning. Vi har stort udvalg, så tag et kig på vores sortiment, og find det rigtige til netop dig!

Hver uge er der de bedste tilbud på bålgryder hos Mad over bål. Følg med på vores side, og få fat i en god bålgryde til lavpris!

Husk at Mad over bål også forhandler alle slags andre produkter du skal bruge når I går på tur, som eksempelvis bestik til udendørsbrug, bålsteder og grilludstyr.

Kom igang med at lave mad over åben ild – det er nemmere end du tror! Og så er det en fantastisk måde at samle familien og vennerne om ildstedet på – det bliver middagen helt sikkert bedre af.

Lad Mad over bål være din guide når du skal ud og eksperimentere med madlavning over åben ild, og bliv inspireret af vores store udvalg af båludstyr.

Glem kedelige madpakker, næste gang I skal afsted på tur! Med en Bålgryde fra Mad over bål er det hurtigt og let at lave forskellige og lækre måltider, så I kan fokusere på det vigtigste – et godt måltid sammen om ilden.

Glem alt om kedelige madpakker, næste gang I skal ud og opleve verden! Med Mad over bål får du lækker mad og hyggelige stunder, når I samles om ilden.

Giv dine kære et godt grin, når I laver snobrød i gryden over ilden – det er sjovt for alle! Kast dig ud i det, og få den ægte campingoplevelse med bålmad fra Mad over bål.

Tag et kig på vores store udvalg af produkter til madlavning over åben ild – sæt hyggen fri! Madlavning over åben ild er noget helt særligt, og det giver både glæde og hyggelige stunder. Oplev den perfekte madkombination af lækkert mad, sjove oplevelser og samvær med de kære omkring bålet.

Gå på opdagelse i vores sortiment af båludstyr, og se hvor fantastisk det kan være at lave mad over åben ild. Mad over bål er perfekt til alle lejligheder, og det betyder at alle kan deltage! Nyd maden, nyd hyggen – og kom igang med Mad over bål!