Vælg en side

Hos Altan-1.dk kan du finde en række forskellige typer og størrelser af altaner til private, der passer perfekt til din bolig og dine behov. Vi har et stort udvalg af små, facademonterede altaner til private i stilfuldt og elegant design, der ikke optager meget plads, men som alligevel fornyer og løfter enhver facade.

Derudover har vi også et udvalg af stålaltaner på søjler, der giver dig muligheden for at få en større altan med meget plads. Disse typer af altaner kan bues, være firkantede eller formgives helt præcis som du ønsker det.

Vi har også et godt udvalg af franske altaner, som består af en indadgående altandør der er skærmet af værn i stål, glas eller smedejern. Franske altaner fungerer perfekt som private tilbygninger til lejligheder, førstesalen i villaer eller andre bygninger, hvor en størrer balkon eller terrasse ikke er mulig.

Hos Altan-1.dk giver vi dig mulighed for at kombinere forskellige typer og designs med materialevalg, der passer til din bolig og dine behov. Kontakt os og få gratis 3 tilbud fra 3byggetilbud.dk og lad Altan-1.dk hjælpe dig med at finde den rette altan til din private ejendom. Vi glæder os til at høre fra dig!

Alle vores altaner er konstrueret af kvalitetsmaterialer og har god styrke, som sikrer din sikkerhed. Samtidig skaber de også et flot syn udefra. Du kan derfor føle dig tryg, når du vælger en altan fra Hos Altan-1.dk.

Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for dette område og kan derfor levere altaner i høj kvalitet til gunstige priser. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din næste altan. Vi ser frem til at høre fra dig!

Med de mange forskellige muligheder, Hos Altan-1.dk giver, kan du med sikkerhed finde den altan, som passer perfekt til din bolig og dine behov. Kontakt os og få gratis 3 tilbud fra 3byggetilbud.dk! Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning for din bolig.

Kontakt Hos Altan-1.dk i dag og vi vil hjælpe dig med at skabe den perfekte altan til din private ejendom! Vi glæder os til at høre fra dig!